Het Menu
Restaurant Ernest, uw gastronomisch verblijf in een betoverende omgeving. Ontdek onze selectie gerechten, van brasserie-klassiekers tot originele creaties van onze nieuwe chef. Verse, lokale producten voor elke smaak.
Voorgerecht
-
Tartaar van tonijn, avocado, granaatappel, pittig sap 19€
-
Tataki van rund, rode bietensalade, zwarte knoflookmayonaise, groentepickels 19€
-
Gerookte zalmblokjes, boekweitblini's, roomkaas 18€
-
Garnaalkroketten, gebakken peterselie, citroen 21€
- Kaaskroket van Oud Brugge, verse rucola, citroen 18€
-
Scampi's geflambeerd met Jack Daniel’s, espuma van prei, Rozemarijn 22€
Salades
Pasta
Vlees
-
Steak tartaar, salade, verse frieten 23€
-
Italiaanse Runds Tartaar, salade, verse frieten 25€
-
Rundsentrecôte Black Angus, verse frieten, saus naar keuze 36€
-
Runderkotelet met sjalotjes, verse frietjes, salade 27€
-
Boerkip op lage temperatuur, champignonroom, tagliatelle 25€
-
Black Angus Ernestburger, dubbele kaas, spek, geheime saus van de Chef, verse frieten, salad 26€
-
Sauzen : gemalen peper, bearnaise, choron, champignons
Vis
Voor kinderen
Dessert
-
Wafelsuiker 8€
-
Chantilly wafel 9€
-
Chocoladewafel 10€
-
Wafel met gezouten boter karamel 11€
-
Mikado wafel 12€
-
Ile flottante 10€
-
Brioche wentelteefjes, vanille ijs, bruine suiker 12€
-
Crème brûlée van Bourbonvanille 10€
-
Callebaut chocolademousse 10€
-
Dame blanche (vanille-ijs, warme chocolade en slagroom) 11€
-
Dame brune (vanille-ijs, gezouten boterkaramel en slagroom) 11€
-
IJs : vanille, chocolade, pistache, aardbei of stracciatella 3€
-
Sorbets: framboos of citroen (1 maatschepje) 3€
-
Selectie van 3 kazen uit ”La crèmerie de Lasne” 14€
**De lijst met allergenen is beschikbaar op aanvraag**.