Het Menu
Restaurant Ernest, uw gastronomisch verblijf in een betoverende omgeving. Ontdek onze selectie gerechten, van brasserie-klassiekers tot originele creaties van onze nieuwe chef. Verse, lokale producten voor elke smaak.
Voorgerecht
-
Capaccio van zwaardvis, citroensaus, guacamolle, stengelui 19€
-
Salade met gerookte eendenspekblokjes, foi gras krulletjes, gekookte ei, honing vinaigrette en geraspte appels 21€
-
Zelfgemaakte garnaalkroketten, gebakken peterselie, salade, citroen 24€
- Zelfgemaakte kaaskroketten met Herve-kaas, salade 18€
-
Pan octopus en scampi's, crème van paprika en feta, gebakken prei 21€
Vegetarisch
Pasta
Vlees
-
Steak tartaar, salade, frieten 23€
-
Runderkotelet sjalottenfondue met boter, seizoensgroeten, ggegratineerde tijm dauphinois 29€
-
Rundsentrecôte Black Angus, seizoensgroeten, frieten, sauce gebroken peper Cognac of Stilton kaas 42€
-
Vol-au-vent van hoevekip, zelfgemaakte feuilleté, frieten 25€
-
Kalfszwezerik, gegratineerde tijm dauphinois, seizoensgroeten 43€
Vis
Voor kinderen
Dessert
-
Gourmet koffie of thee 12€
-
Zoete en hartige gourmet rode wijn : gerijpte Comté-kaas en intense donkere chocolade 15€
-
Wentelteefjes terrine, vla, pistache-ijs 13€
-
Dame blanche (vanille-ijs, warme chocolade en slagroom) 11€
-
Ganache van intense donkere chocolade, karamel met gezouten boter, vanille-ijs 12€
-
Ile flottante meringue op custard, butterscotch 11€
-
Tatin sisters taart geflambeerd met Calvados, vanille-ijs 14€
-
IJs : vanille, chocolade, pistache, aardbei of stracciatella 3€
-
Sorbets: framboos of citroen (1 maatschepje) 3€
-
Selectie van 3 kazen uit ”La crèmerie de Lasne” 14€
**De lijst met allergenen is beschikbaar op aanvraag**.